Актьорът Уди Харелсън потвърди думите на Матю Макконъхи, че те може

...
Актьорът Уди Харелсън потвърди думите на Матю Макконъхи, че те може
Коментари Харесай

Уди Харелсън и Матю Макконъхи подозират, че са братя, ще си правят ДНК тест

Актьорът Уди Харелсън удостовери думите на Матю Макконъхи, че те може да са братя, като сподели, че „ има известна истина в тази мисъл “ , показа той по време на присъединяване в „ Късното шоу със Стивън Колбърт “.

„ Искаме да отидем и (да създадем ДНК) тест, само че за него това е доста по-голяма работа “ – каза Харелсън –  „ Искам да кажа, че се усеща по този начин, като че ли губи татко. Но аз му казвам, не, получаваш друг татко и брат. "

Харелсън си припомни разговор с „ Ма Мак, законната майка на Матю “, когато тя им споделила, че „ познавала… “ бащата на Харелсън.

„ Това е полуда. Бяхме в Гърция, гледахме по какъв начин тимът на Съединени американски щати печели Световната купа и загатнах нещо за съжаленията. Казах: „ Знаеш ли, необичайно е, че татко ми не съжалява за нищо. “ Познавам Ма Мак отдавна и тя сподели: „ Познавах… татко ти. “ – сподели Харелсън, добавяйки, че е намерил казаното от майката на Матю за забавно и притеснително, защото паузата в казаното от нея била „ изпълнена с подмятания “.

Миналата седмица Макконъхи сподели в подкаста „ Да поговорим отвън камерата с Кели Рипа “, че бащата на Харелсън е бил в отпуск по същото време, когато личните му родители са били в развой на втори бракоразвод и че майка му и бащата на Харелсън може да са се срещнали в Западен Тексас.
                             

По сходен метод Харелсън сподели на Колбърт, че в годината на раждането на Матю, девет месеца преди този момент, майка му била за малко разграничена с хипотетичния му татко, Джим.

Звездите от „ Истински детектив “ са на път да се появят в комедийния сериал „ Брат от друга майка “ за Apple TV+, фиктивен портрет на тяхното дългогодишно другарство, почнало след срещата им през 1997 година, до момента в който работят върху кино лентата „ EDtv “ на Рон Хауърд. 

Харелсън също би трябвало да се появи в сериала на HBO „ White House Plumbers “ дружно с Джъстин Теру, който сподели пред Entertainment Tonight, че няма да се изненада, в случай че Макконъхи и Харелсън се окажат полубратя.

" И двамата са толкоз отлично някак блажено спокойни от самото начало. “ – сподели Теру. 
 10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР